Diensten

Kom meer over ons te weten

Bent u benieuwd naar de diensten van Asista Webdesign? Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Huisstijl ontwikkeling
  • Responsive websites
  • Responsive webshops
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Google Adwords campagnes

Lees verder om hier mee over te weten te komen.

Huisstijl ontwikkeling

Een huisstijl ontwikkelen omvat veel meer dan een logo maken. Het is een creatief en persoonlijk proces, waarbij uitvoerig gekeken wordt naar de diensten, producten, bedrijfsvoering en visie en missie van uw bedrijf. Naar aanleiding daarvan worden perfect passende vormen, kleuren, letters en middelen gekozen.

Responsive websites

Wij realiseren graag een website voor u die altijd up-to-date is. Zowel technisch, responsive als qua uiterlijk. Daarom passen wij elke 3 jaar de gehele lay-out ervan aan. Zo blijft uw website interessant en actueel. Ook weet u bij ons zeker dat uw website volledig responsive is. Hij wordt dus perfect weergegeven op alle mobiele apparaten!

Meer informatie over webdesign >>

Responsive webshops

Een website moet duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Wij maken alleen maar webshops die hieraan voldoen. De webshop die wij voor u realiseren, past nauwsluitend bij uw huisstijl. Ook zorgen wij ervoor dat u de producten die u erop aanbiedt uiterst eenvoudig zelfstandig kunt aanvullen of verwijderen. Ook zorgen we voor een handige betaalmodule.

Zoekmachine optimalisatie

Een website komt hoger terecht in zoekresultaten, als de zoekmachine waardevolle content constateert. Hier kunt u voor zorgen door uw website te laten optimaliseren. Denk aan het toevoegen van treffende teksten, een duidelijke navigatie en actuele berichten. Vooral om die laatste reden is het belangrijk de zoekmachine optimalisatie maandelijks bij te houden.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie >>

Google Adwords campagnes

Google is al jaren de grootste zoekmachine ter wereld. Zijn mensen op zoek naar een product of dienst? Dan gebruiken ze Google om een geschikt bedrijf te vinden. Uw bedrijf komt nog beter naar voren in de zoekresultaten, als u kiest voor een Google AdWords campagne. Wij helpen u graag aan een goede campagne, binnen uw budget.

Meer informatie over adwords beheer >>